Billettinformasjon

Kjøp billetter på vår nettside, ingen reservasjon. Du kan også kjøpe billetter i Risørhusets billettkontor/kinokiosk (tlf. 37 14 97 80) fra ca. 30 minutter før første kinoforestilling og til siste kinoforestilling er i gang. Billetter kan også kjøpes/hentes i bibliotekets skranke.

Merk: I skolens sommerferie er det ingen kulturarrangementer. Dermed har ikke kinokiosken kjernetid, men åpner billettkontoret 45 minutter før første kinoforestilling og stenger når siste film er i gang.

ARRANGEMENTER: Kjøp billetter på vår nettside, ingen reservasjon. Du kan reservere billetter ved å ringe Risørhusets billettkontor/kinokiosk 37 14 97 80: tordag – fredag kl 18-20, lørdag 1130-14, søndag kl 18-20. Gjelder også henting/kjøp, men kan også hentes i bibliotekets skranke i åpningstid. Noen forestillinger legges ut i god tid før billettsalget er i gang. Hvis det ligger en forestilling ute, men mangler knappen KJØP betyr det at det ikke er åpnet for salg ennå.

Hente/kjøpe (ikke reservere) i Risør bibliotek: Mandag - torsdag kl 11-19, fredag 11-15.

Slipp å stå i kø
Ved kjøp av billett på internett slipper du å stå i kø. Velg dato, film, klokkeslett og ønsket plass i salen. Betal med Visa eller Mastercard. Skriv ut billettene hjemme, og du kan gå direkte til inngangen til salen og forevise e-billetten for kontroll. Du kan også hente ut billettene i Risørhusets billettkontor ved å forevise betalingskortet som er brukt på internett.

Rabatter
Ikke alle rabatterte billetter kan kjøpes på nett. På noen forestillinger har vi flere billettkategorier. Rabatterte billetter må kjøpes manuelt i biblioteket eller billettkontoret i Risørhuset/kinoens åpningstider. Typiske rabatter er honnør, grupper (som regel over 10 stk).

Reservering av plasser
Det kan ikke reserveres plasser på internett, kun salg. Plassbilletter kan reserveres i billettkontoret eller pr. telefon (se ovenfor).

Kjøpte billetter refunderes normalt ikke.

Hjelpemidler
Det er tilgang for rullestol til Risørhuset. Fire handicapplasser i Inger Johanne (store sal)  og en handicapplass i Dikken (lille sal). Vi har montert teleslynge i Inger Johanne. Gi beskjed på forhånd.

Ledsagerbevis gjelder på alle forestillinger – kino og kultur.