Billettinformasjon

Kjøp billetter på vår nettside, ingen reservasjon. Du kan også kjøpe billetter i Risørhusets billettkontor/kinokiosk (tlf. 37 14 97 80) fra ca. 30 minutter før første kinoforestilling og til siste kinoforestilling er i gang. Billetter kan også kjøpes/hentes i bibliotekets skranke.

Merk: I skolens sommerferie er det ingen kulturarrangementer. Dermed har ikke kinokiosken kjernetid, men åpner billettkontoret 45 minutter før første kinoforestilling og stenger når siste film er i gang.

ARRANGEMENTER: Kjøp billetter på vår nettside, ingen reservasjon. Du kan reservere billetter ved å ringe Risørhusets billettkontor/kinokiosk 37 14 97 80: tordag – fredag kl 18-20, lørdag 1130-14, søndag kl 18-20. Gjelder også henting/kjøp, men kan også hentes i bibliotekets skranke i åpningstid. Noen forestillinger legges ut i god tid før billettsalget er i gang. Hvis det ligger en forestilling ute, men mangler knappen KJØP betyr det at det ikke er åpnet for salg ennå.

Hente/kjøpe (ikke reservere) i Risør bibliotek: Mandag - torsdag kl 11-19, fredag 11-15.

Slipp å stå i kø
Ved kjøp av billett på internett slipper du å stå i kø. Velg dato, film, klokkeslett og ønsket plass i salen. Betal med Visa eller Mastercard. Skriv ut billettene hjemme, og du kan gå direkte til inngangen til salen og forevise e-billetten for kontroll. Du kan også hente ut billettene i Risørhusets billettkontor ved å forevise betalingskortet som er brukt på internett.

Rabatter
Ikke alle rabatterte billetter kan kjøpes på nett. På noen forestillinger har vi flere billettkategorier. Rabatterte billetter må kjøpes manuelt i biblioteket eller billettkontoret i Risørhuset/kinoens åpningstider. Typiske rabatter er honnør, grupper (som regel over 10 stk).

Reservering av plasser
Det kan ikke reserveres plasser på internett, kun salg. Plassbilletter kan reserveres i billettkontoret eller pr. telefon (se ovenfor).

Kjøpte billetter refunderes normalt ikke.

Hjelpemidler
Det er tilgang for rullestol til Risørhuset. Fire handicapplasser i Inger Johanne (store sal)  og en handicapplass i Dikken (lille sal). Vi har montert teleslynge i Inger Johanne. Gi beskjed på forhånd.

Ledsagerbevis gjelder på alle forestillinger – kino og kultur.

Refusjon og avlysninger

Avlyses forestillingen vil du få ditt kjøp refundert. De fleste får pengene på konto innen fem virkedager. Følg med i din nettbank. Merk at kjøp blir refundert fratrukket serviceavgift.

Refusjon av billetter ved sykdom

Vi følger vanlig kulturbransjestandard og refunderer ikke billetter ved sykdom. Det er ikke angrerett på kjøp av billetter til kultur- eller idrettsarrangement, selv om billettene er kjøpt på internett eller avlysningen er pga pandemien.

Ved sykdom eller mistanke om sykdom skal du fortsatt være hjemme.